Ny start.. -igjen..

Hvorfor skal ting kludre seg til akkurat når alt ser helt greit ut?

Jeg skulle bare endre litt. Forbedre. Vise at jeg er i utvikling. Kanskje bytte navn, og litt sånt småtterier. Fjerne noe info, legge til noe annet.

Men så gikk alt galt. Jeg klarte faktisk i iveren å SLETTE HELE BLOGGEN MIN… De siste tre årenes innlegg og bilder.. Borte. Uansett hvordan jeg logget av, på, med eller uten, hit eller dit. Errornummeret var 404, noe som betyr at siden ikke kan vises.

Jeg er ikke tapt bak hverken steiner eller låvedører, så jeg oppsto, som en fugl Fønix, opp av asken! Og det du leser nå, er faktisk mitt aller første innlegg i en splitter ny blogg.

Jane Wernersen. -nå uten hammock.

Fordi jeg søker utvikling mer enn å ligge stille. Men også fordi jeg ikke eier en hagegynge for tiden. Filosoferinga og hverdagshistoriene er her enda. Jeg har bare et litt annet fokus enn før. Om du har lyst til å være med på turen, er du velkommen til å henge på.

Det har vært eksamen på skolen vår i dag, og jeg har fått testa min evne til å sitte helt, helt stille, uten å lese, skrive, strikke, prate, tegne eller skrangle med nøklene. Glad det ikke er eksamen mer enn en gang i året. Å bare sitte å se ut over en folkemengde i tre timer i strekk, det kan være en utfordring, skal jeg si deg. Jeg fikk i alle fall tenkt noen tanker.

Jeg blir glad om du følger, abonnerer eller hva det heter. Og jeg liker kommentarer. Det vil si, akkurat som før. Bare litt annerledes.

Lag deg en bra dag der ute.

Det skal jeg.

Jane

 

 

Skrevet av

janewernersen

Lærer ved Vestfossen ungdomsskole, forfatter av "Du herlige Hagegynge" og "Hagegynga om bil og sånt", entertainer og tekstforfatter til store og små anledninger. Aktiv Herbalifer med prosjekt #sunnkropp og 24 Fitclub Skåssælva. Jobber for å bli en god leder og et bra forbilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *