Grønlands grønnsakseldorado på Kopperud.

Osloturen med Mikkel slapp å bli enda en "tråle hovedgata og city'n-opplevelse", fordi vi gikk østover. Det har jeg fortalt om, sant.

I kveld fikk grønnsakene fra Grønland utfolde seg på kjøkkenet mitt. Og jeg prøvde meg med en ny måte å steke kyllingen, der jeg kuttet opp 6 hvitløkbåter, 1 chili og 1 skrelt lime i småbiter. Blandet sammen, helte på litt rørsukker og olje, så stekte jeg kyllingen sammen med det.

Jeg brukte også bulgur i dag, for første gang. Sammen med masse tyrkiske varianter av paprika, agurk, squash, salatløk, knertetomater, brokkoli, sukererter, litt stangselleri.. Og en saus av rømme, cultura og krydder.

Jeg er ikke så god på oppskrifter, men jeg følte meg fram på alt, og jeg lover at gjengen spiste hver eneste lille smule. I forkant var vi enige om at hvis det ikke ble veldig godt, så var det i alle fall veldig sunt. Men så traff det jaggu på begge.

Ha en fin kveld!

Skrevet av

janewernersen

Lærer ved Vestfossen ungdomsskole, forfatter av "Du herlige Hagegynge" og "Hagegynga om bil og sånt", entertainer og tekstforfatter til store og små anledninger. Aktiv Herbalifer med prosjekt #sunnkropp og 24 Fitclub Skåssælva. Jobber for å bli en god leder og et bra forbilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *