Venterom

Å bruke tiden godt, å bli kvitt gjelda, å endelig bli slank og sprek, å ta det kurset, reise til det stedet, besøke mormor, bestige den fjelltoppen...

Det er ingen grenser for hva vi har som mål, med de beste intensjoner. Vi ønsker virkelig å være der. Der framme, med målet i hånda.

Grensene synes i hvert fall ikke. De sniker seg mer innpå, når vi ikke passer oss. De kommer med tvil, med utsettelser, med unnamanøvre. Og vi blir sittende på gjerdet og se på andre som får det til. Jo mer vi ser andre får det til, desto tydeligere blir vår egen begrensning. Og det som verre er, vi blir nesten litt misunnelige på de som virkelig jobber for å nå målene sine, og som lykkes!

Det minner meg litt om å sette seg på et venterom, uten å egentlig måtte vente. Du ser andre vandre forbi deg, rett inn døren, mens du selv venter og lurer på om du også skal reise deg opp og bare gå inn. For hver person som går forbi deg blir du mer snurt, fordi det nesten kjennes som om de sniker!

Hva om vi slutter å utsette, unnskylde og tvile? Hva om vi bare trår til og går for det vi vil oppnå?

Javel, så er kanskje målet hårete, men det skjer i hvert fall INGENTING på venterommet!!!

Jeg kan finne mange unnskyldninger for å ikke trene i dag. Jeg har en nyoperert tenåring som skal passes opp her, jeg har en annen tenåring som skal ha eksamen, i tillegg til egne oppgaver som skal gjøres ferdig, jeg er trøtt og burde rydda huset. Og jeg kan fortsette..

Men jeg har bestemt meg. Det blir fysisk trening, her hjemme. Og etter det blir det en annen type trening, for jeg har bestemt meg for å lære mer om forretningsdelen i Herbalife. I kveld deltar jeg på et webinar, med lyst til å utvide forretningen min skal jeg ta til meg det som kommer.

Lag deg en bra kveld der ute, ikke bli sittende på venterommet.

 

Skrevet av

janewernersen

Lærer ved Vestfossen ungdomsskole, forfatter av "Du herlige Hagegynge" og "Hagegynga om bil og sånt", entertainer og tekstforfatter til store og små anledninger. Aktiv Herbalifer med prosjekt #sunnkropp og 24 Fitclub Skåssælva. Jobber for å bli en god leder og et bra forbilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *