Se hva katta dro inn

Fordi jeg har godt av det. Fordi jeg har bestemt meg. Og fordi Maren sa det.

Jeg har en ny driv igjen. Ingen flere juksetreninger. Da jeg kom til PTMaren i går spurte hun om hvordan det var med elefanten min. Jeg innrømmet at det var litt tøft, men at jeg i det minste hadde snakket med ham (ja, det er nok en HAN -av så mange grunner) og sagt at han tar litt stor plass i stua. Han krympet seg faktisk litt, i det jeg sa det. Hensynsfull, i grunn, til elefant å være.

Hva har du tenkt å gjøre med den da?

Maren lurte på hva jeg tenkte framover, om jeg har en plan. Siden jeg ikke kan ha den innendørs, liksom. Sukk. Jeg svarte at jeg må ta i skikkelig når jeg trener, hver gang. Ingen øvelser skal gjennomføres med det målet å bli ferdig. De skal angripes og jobbes med, og målet er at hver eneste økt skal være den hardeste hittil.

Hun godtok min plan om to eller tre intensive økter i uka, så lenge jeg gir alt hver gang. De andre dagene holder det med en kveldstur, både for kroppen og sjela. Jeg fikk tips om å skrive treningsdagbok, der jeg i forkant skriver ned hva jeg skal fokusere ekstra på den enkelte økta, og etterpå skriver hvordan jeg syns det virka. En god idé. Av hensyn til manglende underholdningsverdi, skal jeg holde den dagboka skriftlig, for meg selv. Men jeg har prøvd allerede, og det var faktisk en effekt i det!

Siden jeg gjorde meg god og mør i går, ble det rolig i dag. Jeg skulle på yoga, har meldt meg på nytt kurs igjen. Kurs i å ligge helt stille i en vond stilling, og så puste rolig til jeg glemmer at det gjør vondt. Faktisk en fantastisk god treningsform.
Men fordi livet innhenter oss innimellom, ble det ingen yoga på meg i kveld. Så da ble det en kveldstur med Kaptein Kajakk istedenfor.
Det som startet som litt yr, utviklet seg raskt til å bli århundrets regnbyge, og det skvatt frosk i alle retninger der vi gikk i mørket med refleksvest og joggesko. Jeg er jaggu glad vi har svømmeknappen, begge to, for jeg kunne vri opp skoa mine da vi kom inn.

Men det ble tur, så planen er foreløpig fulgt, til punkt og prikke.

Skrevet av

janewernersen

Lærer ved Vestfossen ungdomsskole, forfatter av "Du herlige Hagegynge" og "Hagegynga om bil og sånt", entertainer og tekstforfatter til store og små anledninger. Aktiv Herbalifer med prosjekt #sunnkropp og 24 Fitclub Skåssælva. Jobber for å bli en god leder og et bra forbilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *