Selvskryt først. Refleksjoner siden..

Jeg har uoffisielt norgesmesterskap i å skryte av meg sjøl og alt jeg får til. Herlighet, hva HAR vi Facebook til, liksom?

I dag velger jeg å holde meg i overflaten, og skal gi meg selv kreditt for ting jeg syns har gått bra. Det er første runde med selvransakelse. Dypere dykk skjer ikke i dag. Det er fortsatt noen timer igjen av 2017, til DEN jobben.

Så, – HER ER LISTA:

 • Jeg har klart å gi noen elever følelsen av å bli sett, og å bli sett på som VIKTIGE, fordi det er nettopp det de er, uten at de egentlig tror det selv.
 • Jeg har turt å ta konflikter, både privat og på jobb, som jeg tidligere ville skygget unna.
 • Jeg har klart å holde fokuset på aktivitet, sunnhet og helse. (Med noen få unntak i sommer, da jeg til og med bestilte dessert FØR middag, for å være sikker på at jeg skulle orke å spise den) Det har vært mulig å hente meg inn igjen.
 • Jeg VET jeg har hjulpet andre med selvfølelse, aktiviteter, tilstedeværelse.
 • Jeg har klart å spare MANGE penger til ny bruktbil, som skal kjøpes inn i 2018.
 • Jeg har pustet med magen, tatt meg tid til å kjenne etter, og jeg har tålt å se at huden ikke er like spenstig eller at håret MÅ farges for å ikke gå over i bestemorkategorien.
 • Den blå motivasjonsbilen min har vært ryddig inni, vasket utenpå (en gang, men likevel) og den har kjørt SAKTE over alle fartsdempere. Øving til ny bil ser ut til å gå bra.
 • Jeg vet jeg har inspirert noen og motivert andre, i forbindelse med treningene og gjengen vi er i Skåssælva Fitclub.
 • Jeg har ledd mye, mest av meg sjøl.
 • Jeg har takket mye, løftet andre for sine bragder, heiet på og skrytt av. Menneskene rundt meg har fått ekte komplimenter, fordi jeg setter stor pris på dem.
 • Gutta mine er i ferd med å bli voksne, og de har med seg en god pakke liv og røre fra mammaen sin.
 • Jeg er i ferd med å bli voksen sjøl, med «to-do-list», sparekonto, konsekvenstenkning og oppfølgingsplan.
 • Jeg har vært med på å skape nye, gode vennskap.

 

Skrevet av

janewernersen

Lærer ved Vestfossen ungdomsskole, forfatter av "Du herlige Hagegynge" og "Hagegynga om bil og sånt", entertainer og tekstforfatter til store og små anledninger. Aktiv Herbalifer med prosjekt #sunnkropp og 24 Fitclub Skåssælva. Jobber for å bli en god leder og et bra forbilde.

2 thoughts on “Selvskryt først. Refleksjoner siden..”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *